Inte så uppdaterat.

Nej, är väldigt dålig på att hålla igång bloggen, har aldrig vart någon riktigt bloggare. Men tänkte uppdatera med några bilder på söta gänget! Är så otroligt stolt och nöjd med mina underbara valpköpare! Ni ska ha en stor eloge allihopa som är så duktiga med era små yrväder!
Först ut är lilla Humlan som har kommit igång med både spår och lite träning på klubben! Så roligt med engagerade och duktiga valköpare, lilla Humlan kunde inte ha det bättre!
Sen har vi lilla Kitty som med matte Sandra och husse Jocke går valpkurs tillsammans med mig och Lilla My!
Så mysigt att ha tjejen nära och Sandra & Jocke gör ett superjobb med söta tjejen!
Min sparade tik, som jag har tillsammans med Hanna har ett fullspäckat schema. Bus o lek med Hannas dagishundar och kennelns hemmaboende skönheter! Socker har debuterat på en inofficiell utställning där hon startade fint med BIR, sedan BIG-1 för att slutligen kamma hon hem BIS-1.. Gissa om vi är stolta här hemma trots en inoff. Domaren hade blivit förälskad och jag förstår honom! ;)
Vi hoppas på samma goda utveckling hos damen och nästa utställning blir i december.
Sen har vi goa underbara Achilles med matte Felicea. Jag var för några veckor sedan och träffade teamet och vilket par! Superbra jobbat Felicea, ni är så duktiga tillsammans!! Man kan inte vara annat än stolt :)
Lilla Xit va sist ut ur boet, numera kallad Kira! Och oj vad tomt det är utan tjejen. Kira va verkligen en tjej som satte sina spår här hemma och husse saknar henne nå otroligt, givetvis jag med men det va husses tjej det där :) Hon bor nu ute på landet med Lizzan m. familj, och så får vi ju inte glömma att nämna storasyter Lilo -Bami-ida's Baby Burning Black.
Det är lilla gänget och två är kvar hemma. Lilla My och Pricken, min prins! :) Han kan fortfarande tänka sig en fodervärd om rätt hem dyker upp! Har som sagt väldigt svårt att släppa min kille, han är speciell den lille Prinsen!
Nästkommande helg ska vi äntligen ta oss ut på utställning, debuten blev tyvärr framflyttad! Men nu så lär det ska bli av :)
Ha det så gott allihopa!
/ Sanna

RSS 2.0